Název | Množství a jednotka |
---|---|
hlava a vnitřnosti z kapra | 300 g |
mrkev | 2 ks |
petržel | 1 ks |
malý celer | 1/2 ks |
nové koření | 5 kuliček |
pepř celý | 5 kuliček |
tymián | 1/4 lžičky |
máslo | 30 g |
hladká mouka | 2 lžíce |
sůl | |
pepř | |
vegeta | |
osmažená houska | |
petrželka | |
muškátový oříšek | špetka |
Postup: Zeleninu nakrájíme nadrobno, balkánský sýr na kostičky (trošku odeberu a... zobrazit recept
Postup: Porce lososa bez kůže osolíme, okořeníme citronovým pepřem, vložíme do pekáčku,... zobrazit recept
Postup: Vejce uvaříme natvrdo, vychladíme, oloupeme. Do misky dáme nastrouhaná vajíčka,... zobrazit recept
Postup: Těstoviny uvaříme ve slané vodě s trochou oleje podle návodu na sáčku.... zobrazit recept
Postup: Všechny suroviny si vytáhneme nejméně dvě hodiny předem, aby měly pokojovou... zobrazit recept
Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek
Hospůdka v malebném prostředí Beskyd s vynikající domácí kuchyní a příjemnou...